Her ses anmeldelsen i Kjerteminde Avis af forårskoncerten 2003. De fleste billeder og lignende er forsvundet med tiden, men måske morsomt at se overskrifterne alligevel..Kerteminde 

Generationerne mødtes i sød musik
12-05-2003 Annonce
Der var både Beethoven, Mozart og en gammel Hindsholm vals på programmet, da Hindsholm Musikforening gav koncert for fulde huse i Dalby forsamlingshus i går eftermiddags.
Orkestret blev dirigeret af Michael Svendsen, og som sædvanlig var der belærende og underholdende indslag mellem numrene fortalt af musikforeningens formand Niels Hansen, der også trakterede tværfløjten med stor dygtighed.
Det lidt grånende orkester havde i dagens anledning fået forstærkning af en gruppe elever fra Odense Musikskole, der alle spillede violin efter Suzuki metoden.
Èn af de dygtige unge violinister var Ann Kirstine Brygger Sørensen på 14 år. Hun har spillet violin siden hun var fem, og på trods af at hun er vild med det nyeste indenfor rockmusik, som f.eks. grupperne Dyreforsøg og Kashmir, vil hun gerne fortsætte med den klassiske musik, og håber på en konservatorieuddannelse.
Ann Kirstine har 3-4 undervisningstimer om ugen, og øver sig på violinen hver dag. Sammen med de andre Suzuki elever kommer hun vidt omkring og er med til mange musikalske arrangementer. Om koncerten med Hindsholm musikforening siger hun: - Jeg synes det er en god idé at blande generationerne, og det er altid sjovt at komme ud at spille med forskellige orkestre.
Også Niels Hansen og resten af Hindsholm orkestret nød samspillet med de unge virtuoser, og formanden udtrykte det fromme håb, at nogle af dem måske en gang vil være med til at nedbringe gennemsnitsalderen i Hindsholm Musikforening.

Nyhedsarkiv
Kerteminde:   2002 2003 2004 2005
Munkebo - 2004 2005
Artikelsøgning
    
Endnu en mystisk container-brand
INDSIGELSE MOD 555-LOKALPLANFORSLAG: For højt, for stort og helt forkert
Sommerlukket i den nye Kertemindehal
- Nogen må igang med at tænke nyt
Flere...
Munkebo
Kortene skal på bordet
Ny centerleder i MIC udpeget
SF forudser store kommunale nedskæringer
Svineheldig pattegris
Flere...
Ind & Udland
Anmeldelse
Kerteminde Avis anmelder:Et umage operapar
Flere...
Kjerteminde Avis Onsdag
Cykelgården Kerteminde
Kjerteminde Avis
Trykcentralen Fyn
Hele Avisen
Guide til c-kerteminde.dk

Nyheder: Nyheder - Kjerteminde Avis Onsdag - Arkiv Kerteminde - Arkiv Munkebo
Om Avisen: Abonnement - Annoncering - Historie - Kontakt - Redaktion - Reklamation
IT: Info om portalen - Webdesign
Aktiviteter: Aktivitetskalender - Den lokale fodbold - Foreningssiden - Kerteminde i glimt - Månedens Bil - Overnatningsguide - Spiseguide
 

Kjerteminde Avis € Ndr. Ringvej 54 € 5300 Kerteminde € Tlf.: 6532 1004 € E-mail: kr@tryk-fyn.dk