Hindsholm Musikforening.

Forårskoncerten 2009


PRESSEMEDDELELSE FØR KONCERTEN:PRESSEMEDDELELSE

april 2009 Forårskoncerten i Dalby
Hindsholm Musikforenings Orkester har i ca. ¾ århundrede haft sit faste tilholdssted i Dalby Forsamlingshus. I de senere år har orkesteret især gjort sig bemærket, når man har ”leveret musik ud af huset” til den populære nytårskoncert i Kertemindehallen. Det betyder dog ikke, at der ingenting sker resten af året.

Onsdag den 29. april er orkesteret således på hjemmebane ved en koncert kl. 19.30 i Dalby Forsamlingshus. Programmet er vidtspændende: Ouverturen til den nu næsten glemte opera ”Zampa” af den franske komponist Herold, Joseph Haydns symfoni nr. 92 i G dur (”Oxford”), et helt aktuelt indslag i form af et udtog af musikken til Andrew Lloyd Webbers musical ”Phantom Of The Opera”, der netop i år spilles som Det ny Teaters jubilæumsforestilling, et potpourri over Jerome Kern –melodier med titlen ”Swing Time”, ”Dina Polka” af Georg Lumbye (søn af den berømte H. C. Lumbye) og endelig den festlige Sousa-march ”The Washington Post”. Orkesteret dirigeres af Henning Kjær.

Billetter a 50 kr. sælges ved indgangen fra kl. 19.00, og efter koncerten er der mulighed for at deltage i fælles kaffebord.

Tilbage