Hindsholm Musikforening.

Forårskoncerten 2013


PRESSEMEDDELELSE April 2013.

Forårskoncert i Dalby med symfoniorkester og morgenfruer

Det faste samarbejde mellem Hindsholm Musikforenings Orkester og Aarslev Symfoniorkester, som blev indledt i 2012, har fungeret fint det første år. Der har traditionen tro været holdt stor nytårskoncert i Kertemindehallen, og nu er turen kommet til forårskoncerten i Dalby Forsamlingshus.

Koncerten, der dirigeres af Henning Kjær, finder sted onsdag den 1. maj kl. 19.30. Programmet indledes med forspillet til Holger Drachmanns eventyrkomedie ”Der var engang” og byder også på to satser fra Mozarts symfoni nr. 40 i g mol, Johs. Brahms´ ungarske danse nr. 5 og 6 samt musik fra Bizets opera ”Carmen”.

Ud over symfoniorkesteret medvirker også det hindsholmske damekor ”Morgenfruerne” under ledelse af Birgit Nedergaard Madsen. Koret vil fornøje publikum med populære sange fra ”My Fair Lady” og Sebastians ”Skatteøen”. Desuden synges et par gospels, og The Beatles er også repræsenteret på programmet.

Koncerten slutter med et potpourri over populære evergreens for orkester og kor, og det har en særlig lokal tilknytning, idet det i sin tid blev arrangeret til den legendariske sangtrio ”Dalbypigerne” af Hindsholm–orkesterets daværende fløjtenist Anton Østergaard. Ved forårskoncerten er de tre syngende damer fra Dalby blevet til 30, idet de ca. 20 ”morgenfruer” i dette nummer suppleres med medlemmer af orkesterets faste nytårskoncertkor ”Sine Nomine”.

Billetter a 50 kr. sælges ved indgangen fra kl. 19.15, og efter koncerten er der mulighed for at deltage i fælles kaffebord.Tilbage