Hindsholm Musikforenings Orkester - datoer og meddelelser.

Dirigent
Ledelsen af orkestret er fra 1.9.07 overtaget af Henning Kjær, Aarslev. Han er violinist og har i en årrække været lærer ved musikskolerne i Kerteminde og Aarslev, er dirigent for Aarslev Symfoniorkester og har også erfaring som kor- og orkesterdirigent i andre sammenhænge.
Prøver.
Der er orkesterprøve hver onsdag aften kl. 19.15 - 21.50 i sæsonen, der normalt løber fra september til april ud,
adressen er: Broskolen, Overvejen 54, Årslev (skråt over for sportshallen), undtaget helligdage og ferier.
Der kan altid bruges flere strygere i orkestret. Interesserede kan bare møde op, evt. overvære en prøve.
Mht. andre instrumenter: spørg. Medlemskab er gratis den første halvårssæson.Orkestersamarbejde
Som noget nyt er der blevet indledt et samarbejde med Årslev Amatørsymfoniorkester under Fåborg-Midtfyn Aftenskole. Dette orkester har også Henning Kjær som dirigent, og samarbejdet startede med en fælles koncert 9-10. maj 2012 og finder stadig sted.Legetøj eller øve-hjælpemiddel?
Hindsholmorkestrets formand Erik har fået tilsendt information om et computerprogram "Symphonic Playground", hvori man kan afspille musikstykker på computeren og samtidig spille med på sit instrument. Noderne står på skærmen og taktnr./slag vises synkront med musikken som tal på skærmen; man kan også udskrive noderne. Først skal musikstykket downloades, og der er et udvalg i biblioteket, der følger med, f. eks. Mozart: Divertemento K. 138, Pachelbel: Canon osv. Se nærmere beskrivelse, downloadlink og mine erfaringer ved at klikke Her
-Det er vist det, man kalder "Karaoke". Torben-.