Hindsholm Musikforenings Orkester. Nytårskoncerterne 2002 til 2004 Til bunden

Plakaten nedenfor antyder, hvilken skæbne Haydns Børnesymfoni måtte lide ved nytårskoncerten 2002Om nytårskoncerten 2003 skrev Kjerteminde Avis d. 20-1:
"En bragende succes, det er hvad man trygt kan kalde nytårskoncerten i går eftermiddags i Kertemindehallen. Slagtøjsspilleren Michael Svendsen tegnede sig personligt for en del af bragene, bl.a. som solist på ambolt i en festlig polka med indlagte ølpauser. Det er 12. gang Hindsholm Musikforenings Orkester indbyder til nytårskoncert, og efter tilstrømningen at dømme, vil det næppe være sidste gang. Der var fulde stolerækker i Kertemindehallen, og det var både børn og voksne, der nød musik og gøgleri. Hindsholm Musikforenings Orkester, dirigeret af Stig Andersen, bød på flere underholdende gæstesolister. Foruden den hårdtslående smedesvend Michael Svendsen, medvirkede valdhornspilleren Philip Sandholt Andersen, hornist fra Odense Symfoniorkester. Desuden medvirkede solosanger Carl Jensen, og for første gang Arbejdernes Sangkor, der som ”Arabernes Sangkor” gik i tiggeroptog med næsten ægte kamel, til tonerne af klassikeren ”På et Persisk Marked”. Desuden medvirkede det genopståede brassband Nenia, under ledelse af Mette Fiirgaard Møller, og løjerne blev dygtigt kædet sammen af Niels Hansen, formand for Hindsholm Musikforening, der gav sin største præstation i en medrivende optakt til en symfoni af den russiske komponist Romanov, hvis værker angiveligt blev tilintetgjort efter revolutionen p.g.a. hans tilknytning til zar-familien. Historien blev lang og underholdende, hvorefter orkesteret spillede to strofer af det omtalte værk. Se det er ægte nytårsløjer."


Ved nytårskoncerten 18-1-04 optrådte Elsebeth Holze Madsen i et "My fair lady"-indslag som Eliza Doolittle ved det fornemme Ascot-væddeløb.
På billedet th. ses også dirigenten, Peter Holling
Kjerteminde Avis skrev d. 19.1.04:
årets nytårskoncert i Kertemindehallen blev et sandt tilløbstykke, i den grad at arrangementet løb tør for stole inden alle fremmødte var lukket ind.
Men alle, både de 600 der havde været heldige at få sig en stol, og de sidst ankomne, som måtte følge slagets gang fra gulv og bænkerækker, fik en herlig eftermiddag, med alt hvad der hører til en nytårskoncert af både musik, champagneknald og overraskelser.
Hindsholm "musikforurening" spillede op til nytårsløjer sammen med Nenia Brass Band, Amandakoret og de indbudte gæstesolister Kajetan Balaban og Elsebeth Holtze Madsen, der begge høstede stort bifald.
Konferencier var som sædvanligt den underfundigt vittige fløjtenist Niels Hansen, medens hele tre dirigenter svingede pisken over de hårdarbejdende musikere - dog ikke på én gang.
Programmet var muntert og varieret, med toner af bl.a. Kai Normann Andersen, Neil Sedaka, Irving Berlin, Johan Strauss (junior og senior), og ikke mindst H.C. Lumbye.
Elsebeth Holtze Madsen var en bedårende Eliza i et par af de populære sange fra My Fair Lady, medens Kajetan Balaban demonstrerede sandt artisteri på violin i Pablo de Sarasates Zigeunerweisen og V. Montis Czardas. Begge fik også vist at de havde komisk talent.
Koncerten sluttede naturligvis med manér med Champagne Galoppen, dirigeret af en tørstig Michael Svendsen og med Nenias dirigent Tina Hansen som solist på champagneprop.
Se flere billeder fra koncerten på Kjerteminde Avis internetportal www.c-kerteminde.dk
Til for-
siden►
▲Til
toppen